B&B Plejeprodukter

Økologiske, naturlige plejeprodukter med gode egenskaber.

Produkterne i serien er tilsat forskellige urter, essentielle olier og andet med helende og plejende egenskaber. De ingredienser der er tilstede kan gøre gode og gavnlige ting for din hund og dens sundhed. Alle er fremstillet bæredygtigt og udviklet med hensyn omtanke og ansvarlighed for både klima og miljø. De indeholder egenskaber der fremmer den naturlige sårheling og reparerer og beroliger huden. Virker forebyggende på hud områder som kan blive udsat for skade og  bidrager til normal hud struktur og opheling.

Med produkter der er udviklet af professionelle hundefrisører og produceret i Danmark vil du kunne finde det på hylderne i mange dyrebutikker samt hos hundefrisører og andre dyreklinikker og behandlingssteder rundt omkring i landet. 

B&B Øjenpleje

B&B Øjenpleje er mild, nænsom  og effektiv til at opløse snavs og klatter ved øjnene. Den  forebygger de bakterier som kan være årsag til rødbrune misfarvninger på flere hunderacer. Produktet er allergivenligt og sørger for at holde huden omkring øjnene blød og smidig. Det bygger på vitaminer og antioxiderende urter af forskellig slags.

Indeholder en fin balance af naturlige ingredienser og kun økologiske ekstrakter. Der er ingen kunstige parfumer, kunstige farver og er helt fri for silikone og parabener eller andre skadelige tilsætningsstoffer. Produktet er allergivenligt og skabt med omtanke for miljøet og med ingredienser af høj kvalitet. Det bygger på vitaminer og antioxiderende urter af forskellig slags.

Mange racer har problemer med rendende øjne, det forårsager udover misfarvninger også betændelsestilstande ved øjenomgivelserne.Det kan give en ubehagelig lugt og kan være meget generende for hunden.Årsagerne til rindende øjne kan skyldes en øget mængde tåreflåd, en dårlig tårekvalitet eller fordi at afløbet via tårekanalerne ikke fungerer optimalt. 

B&B Sølvvand

B&B Sølvvand er et antibakterielt middel fra naturen som kan bruges for at sikre at der ikke kommer infektion i sår, skrammer og insektbid. Det kan bekæmpe bakterier og fremme helingen og kan bruges både indvortes og udvortes. Sølvvand er ioniseret sølv, det betyder at det er bittesmå sølvpartikler, som er opløst i sterilt vand. 

Sølvpartiklerne er ladede og kan bekæmpe bakterier hurtigt og effektivt. Det kan bruges til både hund og kat ved f.eks sår, rifter, kløe irriteret hud, insektbid, hotspots, infektioner, svamp, skæl, brandsår,  misfarvninger, til at behandle tandproblemer i form af huller, tandsten, belægninger, misfarvninger eller bare dårlig ånde.

Sølvvandet vil fremme en heling når det smøres på sår, skrammer, rifter, hævelser, insektstik udslæt og lignende. Ved påsmøring vil området holdes bakteriefrit og rent. Påfør direkte på hunden 2-4 gange om dagen og lad det fordampe og undlad at aftørre det. Der er ingen kendte reaktioner eller bivirkninger ved brug af produktet.  Prøv dog altid med små doser først inden en eventuel øgning.

Kolloidt sølv er et naturligt antibiotikum og B&Bs´sølvvand er fremstillet som et naturligt plejeprodukt der består af ægte dampdestilleret sterilt vand og ioniserede sølvpartikler af 999 finsølv ed 7-10PPM. Det indeholder ingen farlige stoffer, stabiliisatorer, emulgatorer eller konserveringsmidler. Dette sølvvand har en pH-værdi mellem 7,2 og 7,3. Det kan ikke skade de gode bakterier der er i tarmene men hjælper med at holde dyrets krop bakteriefri. 

I B&B ørepleje er indholdet vand, fedt, æggehvidestof, sukker og aske og kun naturlige og økologiske ingredienser og urteekstrakter.

B&B Sølvsalve

Der er fantastisk universel salve til heling af sår og skrammer eller blot til at behandle irriteret eller udsat hud. B&B Sølvsalven er naturlig og kun tilsat aloe vera og andre naturlige og gavnlige ingredienser. Den er fantastisk god til alt fra hotspots, eksem, insektstik, solskoldning, kløende hud, betændte områder og svampebakterier.

B&B sølvsalven er en videreudvikling af det kolloide sølvvand og denne salve kan anvendes på steder hvor man har brug for at det forbliver på huden i lidt længere tid end ved brug af sølvvandet. Salven er en gele´ der består af hele 80 % B&B sølvvand og som tillige er tilsat forskellige andre ingredienser for at gøre den fast i konsistensen.

Salven er antiinflammatorisk, blødgørende og helende. Kan bruges til mange forskellige gener og udfordringer. Brug salven på snuden, de tørre øreflipper, albuer eller poter og alt andet hvad du ønsker at pleje på din hund. Sølvsalven er steril og bevarer fugtighedsbarrieren , så helingsprocessen styrkes, fremmes og forbedres.

Det påsmurte område holdes i ro og kløe og eventuelle smerter vil kunne dulmes da huden bevares steril og blødgjort. Salven kan lindre hud irritationer og de hævelser der kan opstå i forbindelse med en betændelsestilstand. Den kan med fordel bruges der hvor man ikke kan komme til at sætte en forbinding eller et plaster på.

B&B sølvsalven indeholder saft fra aloe vera planten, ProVitamin B5 samt et ekstrakt af grapefrugtkerner. Alle ingredienserne er med til at bevare en sund tilstand i huden.

 • Pro vitamin B5 – B5 vitaminet sikrer den rette fugtighed til huden. Hud irritationer og kløende tilstande reduceres og helingen øges.
 • Grapefrugtkerne ekstrakt – Har en bredspektret helende virkning og bruges ved kløe og svampetilstande på huden.
 • Aloe Vera – Består af en stor andel af C-Vitaminer som er kendt for at styrke blodets cirkulation i kroppen og som fremmer hudens egen dannelse af collagen.

B&B Potepleje

Et effektivt helende produkt til pleje af poterne på din hund. Den beskytter og bevarer poterne smidige og sunde og kan modvirke tørhed, sprækkede poter og sår. Beskytter mod de revner og sår der kan opstå på grund af vejsalt, frost eller andre ydre påvirkninger. Den trænger hurtigt ind i huden og efterlader poternes trædepuder bløde og lækre.

B&B potepleje indeholder kun naturlige ingredienser som er medvirkende til at bevare hundens poter sunde, bløde og smidige. Egenskaber der gør poterne modstandsdygtige overfor det hårde vintervejr. Den er ikke kun god om vinteren, den er meget alsidig og kan nemt bruges hele året rundt.  Tørhed som kan forårsage smertefulde revner kan opstå hele året rundt, især hvis man lever et aktivt liv med sin hund.

Det er en rigtig god ide at pleje hundens poter regelmæssigt for at bevare dem smidige og sunde. Når den kolde vintertid haler ind på os, betyder det som bekendt frost og kulde. Der kommes salt på veje og fortove og selvom det hjælper på de glatte veje så er det desværre ofte en kedelig oplevelse for vores hunde at få på deres poter.

Indeholder: Mandelolie, abrikosolie, olivenolie, lavendelolie, hvedeklid, olivenfedt

Uanset hvad du laver med din hund er det altid en fordel at give poterne lidt ekstra opmærksomhed i form af pleje med creme. Når man smører cremen på, har man også en oplagt mulighed for at tjekke poterne tilstand og kigge efter eventuelle skader. Man kan gøre rigtig meget for, at hjælpe sin hund og bevare fokus på at pleje dens poter før og efter gåturen.

Hunde vil slikke cremen af igen

En stor udfordring som langt de fleste hundeejere møder er, at hunden gerne vil slikke cremen af efter den er påført poterne. Det er helt naturligt for hunden, at have denne adfærd og selvfølgelig ikke noget man skal irettesætte eller straffe den for. I stedet kan man nemt aflede hunden ved at tilbyde den et stykke legetøj at lege med imens man smører B&B potepleje på.

Man kan aflede at hunden vil slikke cremen af ved at give den en godbid. På den måde vil hunden være optaget af den og glemme at den lige har fået creme på sine poter som kan nå at trænge ind inden opmærksomheden igen skifter. Har man en hund der synes det er ubehageligt at blive pillet og rørt ved kan en lækker snack også understøtte oplevelsen til at være god og behagelig.

B&B Filtfri

B&B Filtfri til hundepels er en økologisk og naturlig udredningsspray der er ugiftig for dyr og mennesker. Den kan bruges ved behov og både i forbindelse med et bad og også når filtret pels skal redes igennem. Giver pelsen fugt og er derfor meget velegnet til tørre pelse. Den fedter ikke eller ændrer på pelsstrukturen og giver ro til en statisk pels.

Filtfri giver pelsen glans og modvirker at ny pels bliver filtret. Den beskytter mod støv og snavs og holder på pelsens fugtighed den er derfor særlig velegnet at bruge dagligt om vinteren hvor pelsen har det med at tørre ud. Den kan også sagtens bruges til langhårede katte og manke eller hale på en hest.

Er meget velegnet til de langhårede racer som for eksempel en Afghansk mynde, Bolognese, Coton de Tulear, Shih tzu,  Havanese, Lhasa Apso eller Pekingese men også hunde med kortere pels som for eksempel en Cocker spaniel, Flatcoated retriever eller en Islandsk fårehund kan have gavn af filtfri udredningssprayen. Indeholder ikke parfume, parabener, silikone, kunstige farvestoffer og ingen skadelige eller hormonforstyrrende stoffer

B&B Petguard

Økologisk ugiftig insektspray fra B&B virker afskrækkende på lopper, flåter og tæger. Den er allergivenlig og hjælper huden til at hele og at opretholde en god Ph-balance. Især velegnet til eksem med hudproblemer der er forårsaget af lopper og flåter. Effektiv og kun baseret på helt naturlige ingredienser.

Fedtstoffer, mineraler og de forskellige urteekstrakter skaber en ugunstig biosfære for lopper, æg, larver, flåter og lus. Insektsprayen lægger en hinde omkring insektets skal og det unikke mix af mineraler og urter ophobes i insektets indåndingskanaler og virker afskrækkende på de små bæster.

Du kan nedsætte risikoen for smitte og at der ikke bringes  flåter med hjem ved at behandle og beskytte dit dyr med et flåtmiddel som afviser parasitter og insekter, FØR de bider og stikker. Her er B&Bs´insektspray det naturlige alternativ i stedet for kemiske produkter som ofte anvendes

Insektspray kan anvendes til hunde og andre husdyr. Kan også bruges til katte hvis blot man er opmærksom på at de af og til er mere sarte. Vores dyr er meget udsat for forskellige parasitter og insekter alt efter hvilken sæson og hvilken årstid vi har. Det er derfor en rigtig god ide at forebygge hele året rundt så din hund, kat eller andet er beskyttet imod angreb.

B&B Ørepleje

B&B Ørepleje bruges til pleje af raske ører, hvor 1-2 dråber er nok til den daglige pleje. Den holder hundens ører rene og  kan bruges som et plejemiddel ved overfladiske infektioner og irritationer B&B ørepleje er et økologisk produkt der  holder hundens ører rene for voks og snavs sikkert og nemt og forebygger ophobning af ørevoks. Den har en lækker konsistens og er let at komme på en vatrondel for den daglige rensning.

 • Til rensning af hundens øreflipper og deres øregange
 • Sikrer at øret holder en sund og god PH balance
 • Bruges ved rødme og irritationer i øret
 • Anvendes forebyggende mod infektioner og inflammationer
 • Kan bruges hver eneste dag hvis behovet er herfor
 • Bekæmper øremider

Ingredienser i B&B plejeprodukterne

 • Vegetabilsk glycerin = Er blødgørende, fremstillet af vegetabilske fedtstoffer og er både farveløs og lugtfri
 • Broccolifrøolie =  Nærer huden i dybden og modvirker fugtighedstab. Gør huden blød og silkeglat. Lukker hårstrået,  beskytter mod udtørring, giver glans og gør det nemt at rede ud. Danner en beskyttende hinde og efterlader pelsen blødt som silke.
 • Aloe vera = Styrker immunforsvaret igennem antioxidanter, virker helende og er effektiv mod kløende hud og hudlidelser
 • Salvie olie Velegnet til hudpleje specielt fedtet hud og er god til hudlidelser
 • Rosmarinolie = Styrker, plejer og behandler pels og hud
 • Ylang Ylang olie = Har en balancerende virkning på talgproduktionen i huden
 • Argan olie = Det høje indhold af E-vitamin gør den har en helende effekt og kan reparere skader i huden
 • Jojobaolie = Har rensende og helende egenskaber, afhjælper rødme og skader i huden
 • Panthenol ( B5) =Effektiv ved småskader såsom hudafskrabninger, rødme i huden, mindre forbrændinger, solskoldning, hudirritation, tør eller ru hud
 • Natriumbenzoat = Kendt som atamon og er et konserveringsmiddel der hæmmer bakterievækst og bruges i stedet for parabener som mistænkes for at være hormonforstyrrende
 • Palmarosa = I slægt med citrongræs der både dufter og kan forhindre betændelser i huden
 • Cetyl alkohol= Et blødgørende middel, som tykner/hærder
 • Cetromonium chloride = Er et topisk antiseptisk middel og overfladeaktivt middel
 • Isopropyl = Bruges for sin fremragende evne til at få et produkt og andre råvarer til at føles langt mindre fedtede.
 • Kamille = En naturlig ingrediens der bruges i hudpleje. Den har anti-inflammatoriske og beroligende egenskaber for huden. Kamille kan også fremskynde hudens naturlige healing og  indeholder antioxidanter der beskytter huden
 • Rosenolie = Kendt for at have antibakterielle, anti-svampe, antimikrobielle, anti-septiske, antivirale, analgetiske egenskaber, den stimulerer huden, mens den er fugtgivende og hydrerende.
Andre produkter i plejeserien
Vask af hund med de lækreste handsker
Hvalpeshampoo
Showshampoo
Roser i balsam
Shampoo med sølv kan afhjælpe udfordringer med huden