Siccaro er dansk kvalitet

Siccaro laver tørreprodukter i høj Dansk kvalitet hvor de fleste produkter i deres sortiment  kan opsuge 90% af fugten fra dyrets pels på kun 15 min. En fantastisk effektiv løsning til våde hundekatte eller andre kæledyr. Produkterne er fremstillet af bambus som er superabsorberende, antibakteriel, luftreducerende og kan suge 5 gange deres egen vægt i vand.

Anbefales af professionelle

Tørredækkener også kaldet Siccaro wet dog er blevet testet af et bredt udvalg af mennesker med hunde enten som privat familiehund, anvendelse til konkurrencer eller som professionel anvendelse. De bruges og anbefales verden over af hundetrænere, da de kan tørre hunden på kort tid efter en omgang træning hvor hunden er blevet våd eller fugtig og skal ind i en kold bil og ligge.

Bruges af mange faggrupper

Jægere og deres hunde er ofte ude i mange timer af gangen når der skal traves et jagtområde igennem og gennemsøges for vildt. Hundene løber igennem krat, sumpe, springer over grøfter og igennem vand, hvor de bliver kolde og våde. Når jagten er slut er der tradition for en gang gule ærter til jægerne hvor de på parole kan fremvise deres nedlagte dyr. Her bliver hunden ofte placeret i bilen hvor den pænt må vente på dens ejer kommer og kører den hjem i varmen og den kan få en velfortjent lur. 

Dyrlæger anbefaler dem

Andre der også bruger og anbefaler Siccaro produkterne er avlere, hundefrisører, politifolk og vandredningshunde. Dyrlæger over hele verden anbefaler produkterne da de ved hvor vigtigt det er for hundens bevægeapparat at blive holdt varm og tør. Det kan forlænge en hunds liv betragteligt at de ikke bliver afkølet i unødvendig lang tid for ofte, da det er en hård belastning for hundens muskler , knogler og sener.

Flere af dem har wet´n dry teknologi

Siccaro tørredragterne solution, Smart og Supreme Pro består af et specialdesignet super absorberende wetn`dry materiale bestående af antibakterielle bambusfibre der effektivt kan reducere lugten af våd pels og hund. Materialet kan suge 7 gange sin egen vægt i vand. Fibrene er lavet af viskose og bambus, der er kendte for deres antibakterielle og lugtreducerende egenskaber.

Det indre lag af tørredragten

Kernen i wetn´dry teknologien er to lag der begge arbejder sammen for at absorbere og udskille vandet fra hundens pels. Det indre lag er en nøje designet viskoseblanding, ikke vævet, optimeret for maksimal holdbarhed og absorbering. Dækkenerne er så absorberende at de kan bruges igen og igen i løbet af en dag.

Forbedrer sundheden

Når hunden bliver for hurtig kold efter at have været aktiv er det med risiko for hård belastning på muskler, led og sener med følgesygdomme som konsekvens. Det kan forkorte hundens levetid og have konsekvenser for deres nyrer, lunger og hjerte hvis de er nedkølet i for lang tid.

Ældre hunde og hunde med gigt

Hunde med gigt kan have sværere ved at stå imod kulden, ligesom hos ældre hunde hvor kulden kan øge stivheden i bevægeapparatet og forværre gigten. Hos ældre hunde kan det også give udfordringer for hjertet da blodomløbet ofte bliver svækket med alderen og holder ikke hunden så varm, som da den var frisk og ung. Her er Recovery dragten et oplagt valg.

Små hunde har også brug for beskyttelse

Den ekstra beskyttelse fra Siccaros tørredragt smart er en rigtig god ide ved de helt små hunde, der enten ikke vejer særlig meget, ikke har så meget pels eller til dem der har ekstra lave ben. De små hunde har fra naturens side ikke så meget at stå imod med og begynder derfor hurtigere at fryse og at blive nedkølet.

Tørredragterne fra Siccaro er blandt de bedste

De hurtige tørredragter til våde hunde er blandt de bedste der findes på markedet, der også sikrer en lugtfri tørring. Siccaros tørredragter er verdens mest absorberende, da de på kun 15 minutter kan gøre hunden både varm og sofatør. Det er en nem, effektiv løsning, kan være en stor hjælp da den skåner bilen for lugten af våd hund og hjemmet for vand og skidt. 

Hvad består Siccaro tørredragterne af?
 • Hovedpunkter om tørredragterne
 • Tørrer hunden på kort tid nogle helt ned til 15 minutter
 •  Kan suge deres egen vægt i vand mange gange
 • Lavet af antibakterielle materialer
 • Easy click lock sikrer hurtig lukning
 • Fås i str lige fra helt lille hund til kæmpe stor
 • Mange af modellerne kan vælges i forskellige farver
Nogle hunde tørrer hurtigere end andre

Er det for eksempel en almindelig cocker spaniel en engelsk cocker spaniel eller andre spaniel racer har de både faner på benene, lange pelsede ører og store buskede haler. En spaniel har ingen underuld og bliver derfor våd helt ind til skindet og kan tage lang tid om at tørre hvor en labrador bare kan ryste sig og så er den tør igen.

Hvordan skal Supreme Pro bruges?

Åben lynlåsen ved halsstykket og før hundens hoved igennem åbningen, hvis din hund ikke er glad for at stikke hovedet igennem kan man ” lokke” med en godbid som man stikker ind igennem halsstykket. Tag stykket der hæfter under maven og lad enderne mødes på ryggen af hunden hvor den hæftes med click spænderne og justeres så den sidder til. Elastikken knappes rundt omkring hvert bagben. Lynlåsen i halsstykket kan lukkes helt eller man kan folde kanten ned.

Forskellige modeller at vælge imellem

Supreme pro

Supreme Pro er den mest alsidige tørredragt. Den forhindrer besvær med våde håndklæder, når hunden skal tørres. Dragten virker antibakteriel og reducerer lugten. Den skåner også din hund ved at forkorte den tid hvor hunden er kold og våd, med en tørretid på omkring 15 min. SupremePro er designet til at give din hund stor bevægelighed imens hunden har den på. Velegnet til hverdagsbrug

Solution

Solution er den nye model med større dækning af pelsen på bagbenene. Velegnet hvis man har en hund med meget pels. Solution har også fået en bedre pasform, reflekser langs syningen og det tiltrængte hul, der giver mulighed for adgang til at kunne bruge sele eller halsbånd samtidig med at hunden har tørredragten.

Spirit 2,0

Spirit 2.0 er en vandafvisende dragt, den er god til din hund hvis den er aktiv. Den er populær til dem der bruger hunden til jagt. Dragten er fremstillet i et slidstærkt materiale, med en høj tørreevne der beskytter og sikrer at hunden bliver hurtigt tør. Det skåner muskler og giver velbefindende. Reducerer lugt og er velegnet til køreturen så bilen ikke bagefter lugter af våd hund.

Smart

Smart er den kompakte og lettere model til de små hunde. Den fylder ikke meget og derfor let at have med sig når man er på farten. Tørredragten har en god pasform med bredere, velegnet til mindre og hunde med lave ben. Brug den når hunden skal ud i regnvejr, efter et bad eller til den daglige gåtur.

Recovery

Recovery er en varmedragt, specielt velegnet til de lidt ældre hunde og til hunde uden underuld der hurtigt kommer til at fryse og skal restituere efter en lang gåtur, hundetræning eller jagt. Den reflekterer varmen og stimulerer blodcirkulationen i kroppen, så hunden hurtigt får varmen igen, derved undgår man at hunden bliver kold og får stive led og muskler.

Fordele ved Siccaro dragterne

 • Slut med ildelugtende og våde håndklæder
 • Reducerer lugten af våd hund
 • Holder hunden varm imens den tørrer
 • Dragterne skåner hjem og bil
 • Kan også bruges som et køledækken
 • Holder sin originale form uden at fnuldre eller trevle
Hvornår kan de bruges?
 • Efter en svømmetur i havet
 • Når du skal have hunden med på tur
 • Imens den løber og leger
 • Efter en gåtur i regnen
 • Ved genoptræning i et basin
 • Når hunden har fået et bad i hjemmet
 • Imens hunden slapper af eller sover
 • Ved transport hjem i bilen
Andre produkter fra Siccaro

Firmaet har også udviklet en speciel Fir-skin T teknologi som er brugt i Siccaros handsker med dubber på bagsiden der sikrer et godt greb om hestens tøjler eller hundesnoren. 

Det silkebløde lugtreducerende effektive håndklæde der suger 90% af fugten fra dyrets pels og især er god at bruge når hunden er kommet våd ind udefra.

Til sidst skal nævnes Siccaro handsken der kan bruges til at tørrre hundens ben, faner og hale eller de mere følsomme områder som snude, ører eller øjne.Den tager fugten på en skånsom og blød måde.

Kendt fra Løvens hule

Firmaet blev grundlagt af Lissen Marshall som er ejer af en labradoodle der har lagt krop til prototyperne og også er model på mange af billeder og videoer der er blevet lavet. Siccaros produkter blev kendt efter de havde medvirket i tv programmet Løvens hule hvor Christian Arnstedt valgte at investere i det første design med tørredækkenerne.

Siden er virksomheden vokset og flere gode tørreprodukter er kommet til sidste produktserie er udviklet til heste og deres ejere. Siccaro har base i Danmark, hvor designerne sidder og udvikler produkterne, hvorefter de bliver fabrikeret i Europa. Dette gøres altid under ordnede forhold.