Care4pets

Siccaro

Tørredragterne fra Siccaro er blandt de bedste

De hurtige tørredragter til våde hunde der også sikrer en lugtfri tørring. Siccaros tørredragter er verdens mest absorberende, da de på kun 15 minutter kan gøre hunden både varm og sofatør. Det er en nem, effektiv løsning, kan være en stor hjælp da den skåner bilen for lugten af våd hund og hjemmet for vand og skidt. 

Når vi taler tørredragter er der flere forskellige modeller at vælge imellem

Supreme pro

Supreme Pro er den mest alsidige tørredragt. Den forhindrer besvær med våde håndklæder, når hunden skal tørres. Dragten virker antibakteriel og reducerer lugten. Den skåner også din hund ved at forkorte den tid hvor hunden er kold og våd, med en tørretid på omkring 15 min. SupremePro er designet til at give din hund stor bevægelighed imens hunden har den på. Velegnet til hverdagsbrug

Solution

Solution er den nye model med større dækning af pelsen på bagbenene. Velegnet hvis man har en hund med meget pels. Solution har også fået en bedre pasform, reflekser langs syningen og det tiltrængte hul, der giver mulighed for adgang til at kunne bruge sele eller halsbånd samtidig med at hunden har tørredragten.

Spirit 2,0

Spirit 2.0 er deres vandafvisende dragt, den er god til din hund hvis den er aktiv og er særlig populær til dem der bruger hunden til jagt. Dragten er fremstillet i et slidstærkt materiale, med en høj tørreevne der kan beskytte hunden. Den er også med til at sikre din hund bliver hurtigt tør hvilket skåner muskler og velbefindende. Reducerer lugt og er velegnet til køreturen så bilen ikke bagefter lugter af våd hund.

Smart

Smart er den kompakte og lettere model til de små hunde. Den fylder ikke meget og derfor let at have med sig når man er på farten. Tørredragten har en god pasform med bredere, velegnet til mindre og hunde med lave ben. Brug den når hunden skal ud i regnvejr, efter et bad eller til den daglige gåtur.

Recovery

Recovery er en varmedragt, specielt velegnet til de lidt ældre hunde og til hunde uden underuld der hurtigt kommer til at fryse og skal restituere efter en lang gåtur, hundetræning eller jagt. Den reflekterer varmen og stimulerer blodcirkulationen i kroppen, så hunden hurtigt får varmen igen, derved undgår man at hunden bliver kold og får stive led og muskler

Hvad består Siccaro tørredragterne af?

 • Hovedpunkter om tørredragterne

 • Tørrer hunden på kort tid nogle helt ned til 15 minutter
 •  Kan suge deres egen vægt i vand mange gange
 • Lavet af antibakterielle materialer
 • Easy click lock sikrer hurtig lukning
 • Fås i str lige fra helt lille hund til kæmpe stor
 • Mange af modellerne kan vælges i forskellige farver

Flere af dem har wet´n dry teknologi

Siccaro tørredragterne solution, Smart og Supreme Pro består af et specialdesignet super absorberende wetn`dry materiale bestående af antibakterielle bambusfibre der effektivt kan reducere lugten af våd pels og hund. Materialet kan suge 7 gange sin egen vægt i vand. Fibrene er lavet af viskose og bambus, der er kendte for deres antibakterielle og lugtreducerende egenskaber.

Det indre lag af tørredragten

Kernen i wetn´dry teknologien er to lag der begge arbejder sammen for at absorbere og udskille vandet fra hundens pels. Det indre lag er en nøje designet viskoseblanding, ikke vævet, optimeret for maksimal holdbarhed og absorbering. Dækkenerne er så absorberende at de kan bruges igen og igen i løbet af en dag.

Forbedrer hundens sundhed og giver en gladere hund

Når hunden bliver for hurtig kold efter at have været aktiv er det med risiko for hård belastning på muskler, led og sener med følgesygdomme som konsekvens. Det kan forkorte hundens levetid og have konsekvenser for deres nyrer, lunger og hjerte hvis de er nedkølet i for lang tid.

Ældre hunde og hunde med gigt

Hunde med gigt kan have sværere ved at stå imod kulden, ligesom hos ældre hunde hvor kulden kan øge stivheden i bevægeapparatet og forværre gigten. Hos ældre hunde kan det også give udfordringer for hjertet da blodomløbet ofte bliver svækket med alderen og holder ikke hunden så varm, som da den var frisk og ung. Her er Recovery dragten et oplagt valg.

Den ekstra beskyttelse fra Siccaros tørredragt smart er en rigtig god ide ved de helt små hunde, der enten ikke vejer særlig meget, ikke har så meget pels eller til dem der har ekstra lave ben. De små hunde har fra naturens side ikke så meget at stå imod med og begynder derfor hurtigere at fryse og at blive nedkølet.

Fordele ved Siccaro dragterne
 • Slut med ildelugtende og våde håndklæder
 • Reducerer lugten af våd hund
 • Holder hunden varm imens den tørrer
 • Dragterne skåner hjem og bil
 • Kan også bruges som et køledækken
 • Holder sin originale form uden at fnuldre eller trevle
Hvornår kan de bruges?
 • Efter en svømmetur i havet
 • Når du skal have hunden med på tur
 • Imens den løber og leger
 • Efter en gåtur i regnen
 • Ved genoptræning i et basin
 • Når hunden har fået et bad i hjemmet
 • Imens hunden slapper af eller sover
 • Ved transport hjem i bilen
Hvordan skal Supreme Pro bruges?

Åben lynlåsen ved halsstykket og før hundens hoved igennem åbningen, hvis din hund ikke er glad for at stikke hovedet igennem kan man ” lokke” med en godbid som man stikker ind igennem halsstykket. Tag stykket der hæfter under maven og lad enderne mødes på ryggen af hunden hvor den hæftes med click spænderne og justeres så den sidder til. Elastikken knappes rundt omkring hvert bagben. Lynlåsen i halsstykket kan lukkes helt eller man kan folde kanten ned.

Designet er Dansk

Siccaros virksomhed er stiftet af Lissen Marshall og har base i Danmark hvor produkterne designes og udvikles. De fremstilles i Europa i den bedste og højeste kvalitet. Firmaet gør hele tiden deres bedste for at forbedre deres produkter, så de lever op til en hundeejers behov og ønsker.

Anbefales af professionelle fagfolk

Siccaro tørredækkener er blevet testet af hundemennesker og bruges af  hundetrænere, jægere, avlere, hundefrisører, politifolk, vandredningshunde og dyrlæger over hele verden.