Naturlige godbidder

Essential foods laver helt naturlige godbidder der er allergivenlige og sunde

Hvis du leder efter noget til at forkæle din hund med som er sundt, lækkert og helt naturligt, så er udvalget fra Essential foods værd at kigge på. Naturlige hundegodbidder er som ordet beskriver HELT naturlige. Af andre producenter kan nævnes woolf godbidder og carnilove godbidder som også er naturlige. Det betyder der ikke er tilsat nogen konserveringsmidler, kunstige farvestoffer, smagsforstærkere, kunstige tilsætningsstoffer eller hormonforstyrrende og skadelige stoffer.

Produkter med nøje udvalgte ingredienser

Produktionsstedet kendes både hvilket land og hvilken by ingredienserne kommer fra.  Hvordan de er blevet produceret har også betydning og alt dette og mere til beskrives her på siden eller på Essential foods hjemmeside. Deres produkter er lavet med nøje udvalgte råvarer af høj kvalitet og med et dominerende indhold af kød uden usunde eller unødvendige ingredienser. 

Vidste du at?
  • Godbidder behøver ikke at se indbydende ud for at hunden kan lide dem
  • De farverige lækkerier er ofte fyldt med farvestoffer og skadelige E-numre
  • Hunde kan ikke se farver ligesom os, derfor er godbidder i mange flotte farver unødvendige og kun for ejers øje og fornøjelse
Godbidderne er allergivenlige

De er smagfulde, sunde og lækre og råvarerne er sammensat med formålet at minimere risikoen for allergier og andre følgesygdomme heraf.  De indeholder ikke fedtsyren omega 6 da det kan forværre en allerede udfordret krop, da omega 6 er pro inflammatorisk og har man i forvejen for meget af det i kroppen kan det forværre en tilstand. Der skal helst være balance imellem de to fedtsyrer og tendensen er at der ofte er overvægt af omega 6 i mange produkter.

Godkendt som BOF (Behavioural Optimizing Food)

Hvad er begrebet BOF?

BOF er kombinationen imellem det at undgå udsving i blodsukkerniveauet og at holde det stabilt igennem hele dagen, da for store udsving ikke er optimalt for hunden både mentalt og fysisk. Et højt indhold af friske proteinkilder og en lav tilberedningstemperatur, sikrer en høj ernæringsværdi. Når du serverer Essentials godbidder til din hund vil det kunne påvirke din hunds mentale balance positivt.

Godbidderne indeholder kun ingredienser som er 100% frisk og uforarbejdet proteinkilder. Det bør tænkes ind i alle hundes ernæring, eftersom de, på den lange bane, får store fordele ved at få en stor del af deres protein fra frisk tilberedt uforarbejdet kylling, lam, hjort, and, laks, æg, ørred m.m.

BOF indeholder maksimalt 30% grøntsager, der overvejende er lav-glykæmiske hvilket vil sige mange kostfibre og et lavt indhold af sukker. Ligesom kødet og fisken, er grøntsagerne også udvalgt fra lokale og regionale leverandører. Man kan på firmaets hjemmeside se en mere uddybende forklaring på alle ingredienser man kan finde i Essentials produkter.

Alle måltider bliver tilsat taurin , det gøres for at sikre en rigelig mængde til at kunne modvirke sygdommen DCM. Taurin er blandt andet nødvendigt til dannelse af galdesyre og er sandsynligvis også vigtig for muskelvækst og centralnervesystemet. De fleste kender det mest som en ingrediens i energidrikke.   

Produkterne har intet indhold af kornprodukter og et lavt indhold af kulhydrater, samtidig er der et højt indhold af proteiner således at dette er den primære ingrediens. Der er en bred vifte af ingredienser, således at ærter og kartoffel ikke står alene. Sidst men ikke mindst er alle ingredienser valgt i en kvalitet som man selv ville spise. Det gælder også for godbid hund.. 

Essentials er i en klasse for sig

Kornfri
TANDRENSENDE KORNFRI STÆNGER 200 G

Bekæmp tandsten med tandrensende kornfri kiks til hunde. De kornfrie kiks kan modvirke tandsten, renser tænderne og giver samtidig en god tandpleje. I pakken er der 8 stænger på 12 cm. De er baseret på 96% kylling og okse. INGEN farve eller smagsstoffer. Anvendes som godbid og belønning.

oksepandelap
SNACK MED OKSEPANDELAP 200 G

Tyggesnack der består af tørrede stykker af oksepandelap. I posen finder man 5 store snacks på 12 cm stykket. Giver en god tyggeaktivitet med tandrensende effekt og holder 10-20 min. Indeholder kun ingredienser som gavner og styrker hundens helbred og generelle trivsel. Kan med fordel serveres udenfor, da de kan lugte lidt.

Kaninøre godbidder
TØRREDE KANINØRER 100 G

Tandrensende tyggesnack af tørrede kaninører. Når hunden tygger, virker det afstressende og afslappende på hunden samtidig med at beskæftigelsen med de seje kaninører renser hundens tænder. Den optimale godbid hvis der er udfordringer med kløe eller hudproblemer. Hver snack er 8-10cm lang

Oksegodbidder
GODBIDDER MED OKSEKØD 150 G

Hundens suveræne favorit med oksekød er en luksus-snack til din hund eller hvalp der har kløe eller hudproblemer. Består af 100% rå lufttørret oksekød, intet andet. Spises på 3-5 min og bruges som en delikat godbid. Hver stang er 12 cm og der er 10 stk i en pakke. Brug den som belønning efter træning og som motivation

Lammegodbidder
GODBIDDER MED LAM 120 G

Delikat lækre rå og tørrede lammelunger. Det er fedtfattige og meget vitamin- og mineralholdige snacks som er 10-15 cm lange og gode for den daglige tandpleje. En lækker godbid til såvel store som små hunde der gerne vil tygge på noget andet end kylling eller oksekød. Kan bruges efter træning som belønning eller motivation.

okselever

OKSELEVERSTYKKER 250 G

Rene og naturlige stykker af okselever der er både sunde og nærende. Disse mundrette tørrede kornfrie stykker på 4-6 cm er pakket med vigtige og nærende vitaminer og mineraler og kan anvendes til hunde med kløeende hud. Kan bruges som et hyggeligt mellemmåltid hvor godbidderne kan være ren forkælelse af din bedste ven.

Godbid med kalkun
TRÆNINGSHAPSERE MED KALKUN 200 G

Naturlige godbidder med kalkun er lækre kornfrie og med høj mængde kød. Hver stang er 12 cm og er opdelt i 6-8 små godbidder som nemt kan knækkes af og ikke ligger og smuldrer i lommen før brug. Perfekte til gåturen eller som motivation under eller efter træning. Godbidden med kalkun kan også gives som en hurtig tyggepind.

godbidder til træning
GODBIDDER TIL TRÆNING 500 G

Den klassiske godbid på 1-2 cm kan bruges i træningsøjemed og som motivation i forbindelse med indlæring. Bør dog kun anvendes i begrænset omfang da de ikke følger BOF princippet og har et højere indhold af fedt, sukker og korn end de andre produkter i serien. Den ulempe opvejes dog ved glæden af at bruge dem.

Oksehudsøre
TANDRENSENDE OKSEHUDSØRER 200G

Den perfekte gumle godbid til større hunderacer. Ko ører er mindre fedtholdige end griseører og derfor velegnet til hunde med tendens til overvægt. Posen indeholder 5 tørrede oksehudsører på 12-18cm. med et naturligt højt proteinindhold og intet andet end oksekød. Kan bruges som belønning eller som en godnatsnack.