Care4pets

Naturlige godbidder

Essential foods laver helt naturlige snacks, der både er allergivenlige og sunde

Hvis du leder efter noget til at forkæle din hund med som er sundt, lækkert og helt naturligt, så er udvalget fra Essential foods værd at kigge på.  Naturlige godbidder er som ordet beskriver HELT naturlige. Det betyder de ikke er tilsat nogen konserveringsmidler, kunstige farvestoffer, smagsforstærkere eller andre kunstige tilsætningsstoffer. 

Udover det så kendes produktionsstedet og hvilket land dyrene eller andre ingredienser kommer fra. Hvordan de er blevet produceret har også betydning og alt dette og mere til beskrives her på siden. De er lavet med nøje udvalgte råvarer af høj kvalitet og med et dominerende indhold af kød uden usunde eller unødvendige ingredienser. 

De er smagfulde, sunde og lækre og råvarerne er sammensat med formålet at minimere risikoen for allergier og andre følgesygdomme heraf.  De indeholder ikke fedtsyren omega 6 da det kan forværre en allerede udfordret krop da omega 6 er proinflammatorisk og har man i forvejen for meget af det i kroppen kan det forværre en tilstand.

Vidste du at?

  • Godbidder behøver ikke at se indbydende ud for at hunden kan lide dem
  • De farverige lækkerier er ofte fyldt med farvestoffer og skadelige E-numre
  • Hunde kan ikke se farver ligesom os

Firmaets filosofi

Det er ganske enestående at servere disse godbidder for din hund, da firmaets filosofi er at alle måltider store som små skal bidrage til at få den mest afbalancerede adfærd og give det optimale helbred for hundene i mange år. Derfor er indhold og sammensætning i en klasse helt for sig og vil ændre opfattelsen af hvad en godbid til hunde skal være og sikre hunden en række særdeles positive helbredsmæssige fordele .

Kræv det bedste til din hund!

Jeg mener at man bør sætte sig ind i disse ting og prioritere det højt, når man skal vælge hvilke godbidder ens hund skal spise. At finde et måltid som virkelig gør en forskel for hunden, behøver ikke at være så svært og hos Essential foods er man som kunde sikker på at få det absolut ypperste. At lave det næstbedste interesserer dem ikke, for så får hunden ikke de resultater, de ønsker de skal have.

 

Hvordan finder man så de bedste?

For at kunne vurdere det, er et godt grundlag at kigge på hvilke ingredienser der anvendes, og hvor stor en del de bedste kilder til protein udgør måltidet.  Hvordan er ingredienserne forarbejdet og er der tilsat konserveringsmidler, tilsætningsstoffer og en masse ikke EU godkendte E-numre. Hvor er de blevet fremstillet og pakket. Med en detaljeret viden om disse ting, kan man træffe det optimale valg for sin hund.

 

Høj mængde kød

Alle måltider fra firmaet er sammensat med mindst 74% kød og for at bevare saft og kraft i produkterne er de tilberedt ved blot 90 grader. Denne lave tilberedningstemperatur bevarer ernæringsværdien i produktet.  Ingredienserne er af tårnhøj kvalitet og når man dufter til dem vil man opdage at duften er frisk, naturlig og appetitligt. Poserne er lavet praktisk med mulighed for genluk.

Dyrenes ophavssted kendes

I Essentials godbidder er 90 % af  ingredienserne dyrket i England, Skotland og Wales, hvor lokale producenter har kunnet levere den kvalitet af råvarer, firmaet har som standard. Oksekødet kommer fra skotske aberdeen okser som er proteinrige og har et højt indhold af vitaminer og mineraler som B-vitamin, zink og jern. Hver eneste ingrediens i et måltid er nøje udvalgt for dens egenskaber til at bidrage til hundens gode helbred og trivsel.  

Udvalget kan dække ethvert behov.

Der er praktisk taget godbidder til enhver lejlighed. Skal hunden forkæles er de guf for de fleste hunde og med stor nydelsesfaktor. Skal man bruge noget med lang tyggetid, eller skal de være tandrensende kornfri eller gumle godbidder? Essential foods har det hele.

Giv din hund et sundt liv

Godbidderne skal helst være rige på både kød for at hunden kan leve et sundt og langt liv. Hunde spiser rigtig meget kød fra naturens side, men på trods af det, så er det ikke alle slags kødholdige produkter din hund nødvendigvis har godt af da mange desværre indeholder mange tilsætningsstoffer, fravestoffer og E numre der ikke er så gode og kan skabe inflammatoriske tilstande.

Server godbidden for din hund og suppler den med en god næringsrig kost. Sørg altid for at din hund har adgang til frisk vand at drikke og hold den med selskab imens den får godbidden. Vælg denne godbid hvis du mangler noget ekstra lækkert til at træne din hund med som smager lækkert af kød og friske råvarer.

Godkendt som BOF (Behavioural Optimizing Food)

Hvad er BOF?

Det er vigtigt at undgå udsving i blodsukkerniveauet og at holde det stabilt igennem hele dagen, da for store udsving ikke er optimalt for hunden både mentalt og fysisk. Et højt indhold af friske proteinkilder og en lav tilberedningstemperatur, sikrer en høj ernæringsværdi. Når du serverer Essentials godbidder til din hund vil det kunne påvirke din hunds mentale balance positivt.

Godbidderne indeholder kun ingredienser som er 100% frisk og uforarbejdet proteinkilder. Det bør tænkes ind i alle hundes ernæring, eftersom de, på den lange bane, får store fordele ved at få en stor del af deres protein fra frisk tilberedt uforarbejdet kylling, lam, hjort, and, laks, æg, ørred m.m.

BOF indeholder maksimalt 30% grøntsager, der overvejende er lav-glykæmiske hvilket vil sige mange kostfibre og et lavt indhold af sukker. Ligesom kødet og fisken, er grøntsagerne også udvalgt fra lokale og regionale leverandører.

Produkterne har intet indhold af kornprodukter og et lavt indhold af kulhydrater, samtidig er der et højt indhold af proteiner således at dette er den primære ingrediens. Der er en bred vifte af ingredienser, således at ærter og kartoffel ikke står alene.

Alle måltider bliver tilsat taurin for at sikre en rigelig mængde til blandt andet at kunne modvirke sygdommen DCM. Sidst men ikke mindst er alle ingredienser valgt i en kvalitet som man selv ville spise.

Essentials er i en klasse for sig

Kornfri

TANDRENSENDE KORNFRI STÆNGER 200 G

Bekæmp tandsten med tandrensende kornfri kiks til hunde. De kornfrie kiks kan modvirke tandsten, renser tænderne og giver samtidig en god tandpleje. I pakken er der 8 stænger på 12 cm. De er baseret på 96% kylling og okse. INGEN farve eller smagsstoffer. Anvendes som godbid og belønning.

oksepandelap

SNACK MED OKSEPANDELAP 200 G

Tyggesnack der består af tørrede stykker af oksepandelap. I posen finder man 5 store snacks på 12 cm stykket. Giver en god tyggeaktivitet med tandrensende effekt og holder 10-20 min. Indeholder kun ingredienser som gavner og styrker hundens helbred og generelle trivsel. Kan med fordel serveres udenfor, da de kan lugte lidt.

Kaninøre godbidder

TØRREDE KANINØRER 100 G

Tandrensende tyggesnack af tørrede kaninører. Når hunden tygger, virker det afstressende og afslappende på hunden samtidig med at beskæftigelsen med de seje kaninører renser hundens tænder. Den optimale godbid hvis der er udfordringer med kløe eller hudproblemer. Hver snack er 8-10cm lang

Oksegodbidder

GODBIDDER MED OKSEKØD 150 G

Hundens suveræne favorit med oksekød er en luksus-snack til din hund eller hvalp der har kløe eller hudproblemer. Består af 100% rå lufttørret oksekød, intet andet. Spises på 3-5 min og bruges som en delikat godbid. Hver stang er 12 cm og der er 10 stk i en pakke. Brug den som belønning efter træning og som motivation

Lammegodbidder

GODBIDDER MED LAM 120 G

Delikat lækre rå og tørrede lammelunger. Det er fedtfattige og meget vitamin- og mineralholdige snacks som er 10-15 cm lange og gode for den daglige tandpleje. En lækker godbid til såvel store som små hunde der gerne vil tygge på noget andet end kylling eller oksekød. Kan bruges efter træning som belønning eller motivation.

okselever

OKSELEVERSTYKKER 250 G

Rene og naturlige stykker af okselever der er både sunde og nærende. Disse mundrette tørrede kornfrie stykker på 4-6 cm er pakket med vigtige og nærende vitaminer og mineraler og kan anvendes til hunde med kløeende hud. Kan bruges som et hyggeligt mellemmåltid hvor godbidderne kan være ren forkælelse af din bedste ven.

Godbid med kalkun

TRÆNINGSHAPSERE MED KALKUN 200 G

Naturlige godbidder med kalkun er lækre kornfrie og med høj mængde kød. Hver stang er 12 cm og er opdelt i 6-8 små godbidder som nemt kan knækkes af og ikke ligger og smuldrer i lommen før brug. Perfekte til gåturen eller som motivation under eller efter træning. Godbidden med kalkun kan også gives som en hurtig tyggepind.

godbidder til træning

GODBIDDER TIL TRÆNING 500 G

Den klassiske godbid på 1-2 cm kan bruges i træningsøjemed og som motivation i forbindelse med indlæring. Bør dog kun anvendes i begrænset omfang da de ikke følger BOF princippet og har et højere indhold af fedt, sukker og korn end de andre produkter i serien. Den ulempe opvejes dog ved glæden af at bruge dem.

Oksehudsøre

TANDRENSENDE OKSEHUDSØRER 200G

Den perfekte gumle godbid til større hunderacer. Ko ører er mindre fedtholdige end griseører og derfor velegnet til hunde med tendens til overvægt. Posen indeholder 5 tørrede oksehudsører på 12-18cm. med et naturligt højt proteinindhold og intet andet end oksekød. Kan bruges som belønning eller som en godnatsnack.